Tu tries

I des de Guies del Pirineu, mirarem de donar-te satisfacció. Activitats individuals o col.lectives, programades o  la carta. Participatives, per compartir o, perquè no, per regalar o per gaudir amb qui tu estimis.

Activitats per a grups

Us ho fem a mida, segons els vostres interessos: sortides familiars, per a escoles, per a grups, per a incentius d'empreses, centres excursionistes, colles, despedides de solters, commemoracions, aniversaris... La muntanya com a espai d'aventura, més propera a vosaltres. Senderisme, raquetes de neu. marxa nòrdica...


Activitats per a escolars

Sortides a la natura, treballs de síntesi, activitats físico-esportives en el medi natural, sortides amb raquetes de neu, circuïts d'orientació, estades d'esquí... la natura a l'abast dels més menuts, amb activitats educatives.


Excursionisme familiar

On l'important és gaudir en família, de forma tranquil.la i relaxada. Senderisme suau, descoberta del medi natural i del territori, tradicions, llegendes i costums. Com ens agrada, de la mà dels nostres pares i mares, gaudir de la natura i dels seus encants amb tot allò que ens pot transmetre un bon guia i animador...


Cursos de Nordic Walking -marxa nòrdica-

Activitat física saludable, apta per a tothom, a desenvolupar a nivell salut, fitness o esportiu, segons la foma física i els objectius de cadascú. De la mà d'instructors titulats per la INWA -International Nordic Walking Federation-.


Guiatges a la carta

Servei de guia de muntanya qualificat professionalment, i d'alt nivell tècnic i esportiu, per a fer realitat els teus desitjos d'aventura, per acompanyar-te al "teu cim" o per ajudar-te a assolir reptes que formen part dels teus somnis.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada